неделя, 27 януари 2013 г.

Вдъхновение: Нека кажем благодаря!

Здравейте, приятели!

Днешното вдъхновение е благодарствена картичка. У нас този тип картички се срещат рядко, по-често виждаме картички за конкретен повод, като рожден ден или пък сватба. Но истината е, че всеки човек би се зарадвал да получи една благодарствена картичка, защото любимите ни хора трябва да знаят колко много ги ценим и обичаме. За това защо не направите една благодарствена картичка, просто така, без повод? Ще видите, че много ще зарадвате хората, на които държите. А може би вече сте правили и подарявали такава? Е, сега е момента да направите още една две и да изненадате приятно вашите близки.

Нашето вдъхновение към вас ден е една много семпла, но изпълнена с много емоция благодарствена картичка. Фонът е направен с дистрес мастило Античен лен и с фоновия печат на  Hero Arts Designer Woodgrain. Малките флагчета са оцветени с дистрес мастило Коледни плодове. Същото мастило използвах, за да напечатам надписа и да направя рамка около централния панел. Самите флагчета са отпечатани с безцветно мастило за ембосинг и поръсени с детайлната ембосинг пудра в златно. Накрая за акцент добавих едно голямо червено копче и готово!



Пробвайте и вие тези прекрасни картички! Кажете "Благодаря" на близките си хора, за да направите денят им специален.
Благодарим, че сте с нас!

Прекрасен и усмихнат ден!
Ем

2 коментара:

  1. Ем винаги съм се чудела защо никой не прави такъв тип картички...Идеята ти е чудесна, а картичката наистина вдъхновяваща- благодаря ти :))) Поздрави!

    ОтговорИзтриване
  2. Българина не умее да благодари! И затова не се виждат в интернет пространството такива картички! Дано твоето вдъхновение, което е повече от очарователно, бъде едно стъпало нагоре в нашето " облагородяване"! Благодаря ти!!!

    ОтговорИзтриване