четвъртък, 5 август 2010 г.

Плодово предизвикателство

Здравейте малки, големи и още по-големи даровити сладурки! :)

Днес е мой ред да Ви предизвиквам и този път, изкушена от различните плодови аромати носещи се из летния въздух, реших, че тази седмица ще правим картички с плодове. Няма значение дали ще са на самата картинка, като декорация или пък просто в десена на хартията, която сте избрали, но важното е да има ПЛОД :) Сигурна съм, че ще ни покажете отново страхотни хрумвания и ще ги очакваме с нетърпение! :)

Както обикновено, пускайте линковете си до другата сряда, до края на деня. Наградата ще бъде дадена на избрана от нас четирите (Светла, Ем, Рали и Гери) картичка или проект. Могат да участват само нови картички и проекти – такива, които не са публикувани вече на вашите блогове. Критериите за оценяване са следните:

• До колко се доближава и отговаря на идеята и темата на предизвикателството
• Цветово съчетание – усет за съчетание на цветовете
• Съчетаване на елементите
• Оригиналност на проекта
• Прецизност

Наградата са тези вкусни ябълкови брадс и 5 листа картони в слънчеви цветове (оранжево, жълто, старо злато, цинобър, череша):Малко вдъхновение от нас:

Гери:Рали:Ем:Светла:С пожелание за продуктивност и креативност,
Гери

3 коментара:

 1. Мммм,че интересно и вкусно ще е,дано успея да се вмъкна.Гери прати ми адресчето си,нали имаш картичка при мен,или да ти я пратя на вашия адрес на Двете елши,или на Ем?Или да дойда да ти я донеса...хих хихи,целивки!

  ОтговорИзтриване
 2. Леле, ужас, нищо не ми ражда главата този път - явно съм слънчасала много ;(

  ОтговорИзтриване
 3. Много хубава тема, Гери.
  Вашите картички са прелестни, много креативни и много красиви.

  ОтговорИзтриване