четвъртък, 12 август 2010 г.

Бебешкото предизвикателство

Мили сладурки,

ето че дойде време за ново предизвикателство и този път ще ви предизвикам да направите картичка или проект за бебе. Извадете дрънкалките, сладурските нещица и не се ограничавайте нито в цвета, нито във вида проект!

Нека се вдетеним за мъничко поне и да влезем в сладкия невинен свят на мъничките човечета!

Както обикновено, пускайте линковете си до другата сряда, до края на деня. Наградата ще бъде дадена на избрана от нас четирите (Светла, Ем, Рали и Гери) картичка или проект. Могат да участват само нови картички и проекти – такива, които не са публикувани вече на вашите блогове. Критериите за оценяване са следните:

• До колко се доближава и отговаря на идеята и темата на предизвикателството
• Цветово съчетание – усет за съчетание на цветовете
• Съчетаване на елементите
• Оригиналност на проекта
• Прецизност

Наградата е по едно листче от всички дизайни на Бебешките хартии DCWV Яслата на Нана - Бебе момченце - 24 листа тежка хартия, между които и с брокат:Ето малко вдъхновение от нас:

Рали:Гери:Ем:Приятно загълвиване в тази бебешорска задачка закачка:)

Рали

4 коментара:

 1. Прекрасно предизвикателство, момичета!
  Радвам се най-накрая и аз да се включа. Късмет на всички!!

  ОтговорИзтриване
 2. А така:)))Любимата ми тема:))))Много ама много се надявам да имам време да спретна нещичко по случая ,че иначе така ще ме е яд:))
  Хубав ден и много усмивки:)))

  ОтговорИзтриване
 3. Страхотно предизвикателство момичета! Бебешорските проекти са истинско удоволствие! :) Постнах доста неща, за които се надявам да ви харесат и вдъхновят! :)

  ОтговорИзтриване
 4. За съжаление, участие 2 на Stamena е с дата 03 декември 2009 г. и не отговаря на изискванията ни картичката или проекта да е нов и непубликуван до момента.

  ОтговорИзтриване