четвъртък, 7 октомври 2010 г.

Предизвикателство Филми!

Мили приятели,

отново е мой ред да ви предизвикам и този път бих искала да ни покажете картички или проекти, вдъхновени от любим ваш филм. Всеки един от нас си има такъв или пък се е впечатлил от нещо. Използвайте темата на избрания от вас филм или някакъв елемент, който е определящ в него. Какво ще изберете зависи изцяло от вас! Дали това ще са конете в "Идалго" или космически кораби, вдъхновени от "Междузвездни войни", фантастичният свят на "Лабиринт" или шотландската природа на "Смело сърце", елфическия свят във "Властелинът на пръстените", слънчогледите в "Под небето на Тоскана" или вкуснотийките от "Шоколад".....

Възможностите са необятни.

Може да участва и анимационен филм, но само пълнометражни.

Както обикновено, пускайте линковете си до другата сряда, до края на деня. Наградата ще бъде дадена на избрана от нас четирите (Светла, Ем, Рали и Гери) картичка или проект. Могат да участват само нови картички и проекти – такива, които не са публикувани вече на вашите блогове. Критериите за оценяване са следните:

• До колко се доближава и отговаря на идеята и темата на предизвикателството
• Цветово съчетание – усет за съчетание на цветовете
• Съчетаване на елементите
• Оригиналност на проекта
• Прецизност

Наградата за победителят ще бъде по един лист брокатен картон от всичките ни 11 вида!!!

Ето и малко вдъхновение от нас:

Рали (Дракула на Брам Стокър, или по-скоро Дракула, мъртъв и доволен):Светла (Шоколад):Гери (Принцът на Персия):Ем (Мулен Руж):Приятно фантазиране,
Рали

6 коментара:

 1. Анимационен филм става ли? Точно обмислях как да подхвана една картичка за рожден ден и може да я съчетая с темата :)

  ОтговорИзтриване
 2. Да, Вени, става, но трябва да е пълнометражен. Мерси за въпроса, веднага ще го доуточня в условията.

  ОтговорИзтриване
 3. Благодаря :) Ще сменя Мики Маус с нещо друго :)

  ОтговорИзтриване
 4. Здравейте, с тази картичка за първи път участвам в предизвикателствата на"Двете Елши". Повлиях се от черно - белите филми. Приятно гледане!:)

  ОтговорИзтриване