петък, 8 април 2011 г.

Игра "Намерете магазинчето ни"

Както всички вече знаете, в Понеделник ще отворим магазинчето ни. И за да се позабавляваме преди това решихме да организираме една игра тип Treasure hunt или В лов за съкровища. В случая съкровището е нашето магазинче и наградките за първите 10 от вас, които успеят да разчетат знаците и да ни намерят.

Ние ще сме там от 10 до 13 часа и ще ви чакаме с награди и весело настроение, защото вие ще сте сред първите, които ще престъпят прага на нашия нов дом.

Ето и указанията ни, стартова позиция площад Славейков:

Тръгнете там накъдето син и баща гледат към море от книги, преплувайте го до отсрещния бряг и свърнете в дясно.

Когато скоро стигнете синьото шоколадово царство на сладките изкушения завийте наляво.

Вървете докато стигнете малкия кръстопът и завийте наляво. Вървете все направо и направо и направо докато стигнете лъва, който пази щита. Оттам пътят вдясно ще ви поведе из уличка с брезички.

В края на дръвчетата свийте в дясно и продължете напред докато стигнете мястото на което Царят и Графът се събират на сладки приказки. Оттам тръгнете вляво и вървете все напред докато минете дървото на обувките и стигнете до орела, който гледа към отеца. Пресечете и тръгнете наляво.

Вървете все напред докато стигнете кристалното царство на екзотични птици и цветя. Там свийте надясно. По пътя ангели ще бдят над вас от своя дом.

Когато стигнете сградата с часовника свийте наляво и продължете смело напред. Съвсем скоро ще стигнете до пресечка с кръгла сграда с кръгли балкони. Там свърнете вдясно и продължете напред, докато стигнете нашето малко зелено магазинче, в което ви очакваме с огромно нетърпение!

Надявам се да се забавлявате!

Очакваме ви!

Рали и Ем

10 коментара:

  1. Страхотна игра! :)))
    Утре ще съм доста ангажирана, но се надявам да успея да ви посетя и да ви поднеса лично поздравленията за магазинчето. Ако не успея, ще се видим в понеделник!
    Ганима

    ОтговорИзтриване
  2. Чудесна игра! И прекрасно завъртян и описан маршрут! Разкрих ви :) Пожелавам успех на магазинчето и на всички, които утре ще разгадават знаците!

    ОтговорИзтриване
  3. Страхотно сте описали маршрута!Почти съм ви открила, дано не съм се заблудила някъде:))Има доста завъртулки.

    ОтговорИзтриване
  4. много хубава игра, много завъртяна:)))понеделник, не е ден, в който мога да дойда, но после ще покажете снимки и ще споделите резултата от играта:)))

    ОтговорИзтриване
  5. Чудесна игра, но от Варна пътя е дълъг.Завиждам на всички,които ще ви намерят. А ние тук ще си поиграем на следното... Излизаш от вкъщи, тръгваш на изток и за 15 минути си до морето ;)

    ОтговорИзтриване
  6. Хахахахах, Калисто :) Ами да се чакаме на пейката - третата отляво надясно на по бира и риба и да съзерцаваме морето, докато търсачите на съкровища търсят зелената перла :)

    ОтговорИзтриване
  7. Загадката е страхотна!!! Ня първо четене успявам да се изгубя, затова ще отворя картата, за да ви намеря поне виртуално!:)
    Успех с магазина!

    ОтговорИзтриване
  8. Успехът да е с вас!

    ОтговорИзтриване
  9. Много ми беше забавно да открия магазинчето! Ето и малко снимки от откриването на знаците от пиратската карта.
    Успех на магазинчето!

    ОтговорИзтриване