четвъртък, 6 октомври 2011 г.

Есенното предизвикателство

Обожавам този сезон. Още в началото му, когато всичко става шарено, като взето от картина на имресионист. Винаги свързвам този сезон с аромата на кестени и паднали листа, който се носи във въздуха. Обичам и тази тъжна и меланхолична есен, когато листата на дърветата вече са паднали и чакаме първия сняг. Затова и реших да ви предизвикам да направите картичка или проект, вдъхновен от есента. Всичко, което свързвате с този сезон е подходящо - есенни листа, дървета, цветове...

Наградата за победителя е ваучер за 15 лв. за покупки от магазинчето ни.

Както обикновено, пускайте линковете си до другия четвъртък. Наградата ще бъде дадена на избрана от нас седемтте (Ем, Рали, Гери, Светла, Злати, Вели и Кали) картичка или проект. Могат да участват само нови картички и проекти – такива, които не са публикувани вече на вашите блогове.

Критериите за оценяване са следните:

• До колко се доближава и отговаря на идеята и темата на предизвикателството
• Цветово съчетание – усет за съчетание на цветовете
• Съчетаване на елементите
• Оригиналност на проекта
• Прецизност

Въвеждаме и едно ново изискване, за вашите участия. Когато давате линк, той трябва да е към публикацията със съответния проект, а не към блога ви като цяло. Това става много лесно! Просто, кликнете на заглавието на публикацията и след това копирайте линка от лентата на браузъра ви. Така линка, който давате ще води директно до статията с картичката, която сте направили за предизвикателството. Това много ще ни улесни при оценяването на вашите проекти.

Една препоръка от нас е да махнете проверката с думи при публикуването на коментари. Това ще направи коментирането на вашите постове много по-лесни и по-бързо. Тази настройка е автоматична и по подразбиране е активна. Просто трябва да я деактивирате. В панела Настройки на вашия блог ще видите едно отделение за коментарите. Влизате в него и почти накрая на страницата ще видите опцията "Показване на опцията за проверка с дума за коментарите". Кликнете "не" и бутона "запазване на настройките". Това много ще ни улесни при публикуването на коментари към вашите публикации.

Ето малко вдъхновение от нас:

Рали



Гери


Ем


Злати


Светла


Вели


Кали


Пожелавам ви много забавни мигове с предизвикателството на Двете елши.
Рали



4 коментара:

  1. Ехеее, какъв голям екип от сръчни и можещи дами! Прекрасни картички момичета.Много ми допада как Гери е разделила печата на четири,на Ем- напукания ефект, на Злати- листото, което е направо като истинско от гората, на Светла- разбира се макрамето е уникално, на Вели- винаги в такива случаи се зачитам в текста, много загадъчно и интересно ми е,на Кали- фона ечудесен, както и тази симпатична оранжева панделка! Чудесни сте всички. :-)

    ОтговорИзтриване
  2. Дони е направила толкова обстоен обзор на вашите прекрасни картички -вдъхновения..Прекрасни сте всички! Тази седмица и предизвикателството е съвсем в моите любими цветове и както винаги темата е много отворена за творчество и креативни идеи.
    Благодаря ви!

    ОтговорИзтриване
  3. Ей, момичета, много мерси за думичките Ви! И вие сте страхотни, защото ако нямаше толкова прекрасни участия, нямаше и ние да сме такива ентусиасти!

    Искам да помоля Дани - Участие номер 16, да даде обществен достъп във фейсбук към снимката си, защото сега не ни се показва и няма как да я видим...

    ОтговорИзтриване
  4. Извинявам се!:)Поправих се!Всички картички са невероятно красиви!Възхищавам се на умениата ви!:))) ДАНИ

    ОтговорИзтриване