петък, 26 декември 2014 г.

Представяме ви - Sizzix Framelits Die Set - Banners, Fancy

Привет!
Днес ще ви покажа едно от шаблончетата, които си взех от Черния петък. Това е Sizzix Framelits Die Set - Banners, Fancy. Изключително съм доволна от него! Комплектът съдържа 6 шаблона - 4 размера красиви тагове и две етикетчета за тях. Идеални са както за албуми, така и просто като малка декорация към подаръчни торбички. Дълго време се канех да си взема шаблон за тагове, защото когато правя албуми имам огромна нужда от тагове за всички джобчета, които слагам. Колебаех се между две опции и съвсем случайно, когато пуснаха намалението за Черния петък попаднах на този шаблон. До този момент дои не го бях загледала. Стори ми се приятен, а и цената беше много изгодна за това реших да го взема пък да видим. Оказа се прекрасна находка! Изненадах се колко елегантни и приятни стават тагчетата, а размерът им е идеален за моите албуми. Размерите на таговете са както следва: 11,9х 8,1 см, 11 х 7,1 см, 10 х 6,1 см, 9,7х5,9 см, а етикетчетата са с размери 6,1х2 см и 5,7 х 1,5 см. Шаблоните се изазват много лесно и могат да ежат по две парчета картон едновременно. Стават идеално и за рязане на бирен картон, ако искате таговете ви да са по-стабилни.


Таговете могат да се надграждат и да се получат 3 различни комбинации:


Етикетчетата също пасват идеално едно в друго и ето как седят на таговете. 


Единствено за най-малкият размер таг етикетчето идва голямо и стърчи малко от ръбовете. Но ако го наслоите със следващия по размер таг малкото етикетче пасва идеално. 


Има и опция да сложите голямото етикетче, тъй като то е точно толкова широко. 


Разбира се, аз веднага ги впрегнах в работа и вече имам един готов албум декориран именно с тях, а също така и един рецептурник (снимки на рецептурника ще добавя допълнително)





Весело изкарване на празниците
Гуш
Ем

1 коментар:

  1. Страхотни са, Ем! Може това да е следваща покупка :) Наистина са много елегантни!

    ОтговорИзтриване