сряда, 18 август 2010 г.

Предизвикателство Коледа през лятото!

Здравейте мили дами!

Тази седмица е мой ред да ви мисля предизвикателство и ето го и него!

Коледа през лятото! За мен Коледа е най-красивият празник през годината! Самото чувство, което носи със себе си е просто прекрасно! То докосва всеки и у всеки остава следа, къде по-голяма къде по-малка. Именно за това ми се иска и сега в тези ужасно горещи летни дни да си помислим за красотата и чара на Коледа и да го претворим в прелестни проекти. Може да развихрите въображението си в каквато посока искате, стига да е свързана с Коледа! Нека си направим една Коледа през лятото и за малко да се откъснем от жегата и да се пренесем в студените Коледни дни, топлени от толкова прекрасни чувства!

Както обикновено, пускайте линковете си до другата сряда, до края на деня. Наградата ще бъде дадена на избрана от нас четирите (Светла, Ем, Рали и Гери) картичка или проект. Могат да участват само нови картички и проекти – такива, които не са публикувани вече на вашите блогове. Критериите за оценяване са следните:

• До колко се доближава и отговаря на идеята и темата на предизвикателството
• Цветово съчетание – усет за съчетание на цветовете
• Съчетаване на елементите
• Оригиналност на проекта
• Прецизност

Наградата е пакет Брокатени снежинки Коледа и пакет Снежинки Зимна утрин:





Ето и малко вдъхновение от нас:

Ем:



Светла:



Рали:



Гери:





Желая на всички приятна работа и много творческо вдъхновение!

Ем

2 коментара:

  1. Здравейте момичета :) Най-сетне се включвам в предизвикателство :) в любимият ми блог. Надявам се да не ме 'дисквалифицирате' защото блогът ми е още бебе и публикацията по темата също. Ако пък този път не успея ще стискам палци за следващият.

    Успешен и усмихнат ден

    Лина

    ОтговорИзтриване
  2. Мила Лина, здравей! Много се радвам, че с такъв ентусиазъм си се заела с коледните изненади още от сега! Идеята ти е чудесна, но за съжаление не можем да я признаем като участие, защото публикацията ти е от 12-ти август, а днес е вече 19-ти. В предизвикателството приемаме само проекти и картички, които са правени и публикувани след пускането му.
    Надявам се, че в предстоящите дни ще намериш време и ще направиш нещо ново, с което да ни зарадваш и да участваш. :)
    Усмивки!

    ОтговорИзтриване