четвъртък, 9 декември 2010 г.

Предизвикателство Картичка с ембосинг!

Здравейте, приятели!

Съвсем скоро отбелязахме едно голямо събитие, което за нас елшичките носеше огромно значение и бе заредено с много емоции и вълнения. Говоря ви за излизането на първата, от надяваме се много още, статия "стъпка по стъпка" на "Двете елши" в списание Идеален дом DECOR. Статията, както сами може да видите, подробно обяснява за техниката топъл ембосинг и показва как може с нея да придадете интересен и впечатляващ вид на вашите проекти. Това е едно наистина паметно събитие, което зарадва всички ни и ми се ще да го отбележим и с едно предизвикателство, посветено на топлия ембосинг.

И ето така, вашата задачка тази седмица е много простичка, направете проект, използвайки топъл ембосинг. Може да използвате техниката като основен елемент на вашата картичка, или пък за да създадете интересен фон, а може би нещо много повече, това оставям на вас и вашето въображение!

Както обикновено, пускайте линковете си до другата сряда, до края на деня. Наградата ще бъде дадена на избрана от нас четирите (Светла, Ем, Рали и Гери) картичка или проект. Могат да участват само нови картички и проекти – такива, които не са публикувани вече на вашите блогове. Критериите за оценяване са следните:

• До колко се доближава и отговаря на идеята и темата на предизвикателството
• Цветово съчетание – усет за съчетание на цветовете
• Съчетаване на елементите
• Оригиналност на проекта
• Прецизност

Наградата за победителя е PEARLustre™ Ембосинг пудра Аметист:



Малко вдъхновение от нас:

Ем:



Рали:



Гери:



Светла:



Приятно творене от мен
Ем

Няма коментари:

Публикуване на коментар