сряда, 14 декември 2011 г.

Коледен конкурс на Двете елши

Идва един от най-прекрасните празници през годината. Време за семейството ни, за почивка и празнуване. Прекрасно време да се сгушим с любимите хора, с чаша чай, Коледни песни и уханни джинджифилови меденки, наслаждавайки се на примигващите лампички на Коледната елха.

Нямаше как да пропуснем и тази година с един Коледен конкурс за картички и други Коледни проекти.

Направете ни картичка, играчка, украса или нещо друго ръчно правено, стига да е на Коледна тема и участвайте в нашия Коледен конкурс!

Срокът за участие е до края на годината, когато ще ви чакат много нови изненади и промени, които ще направят нашето местенце за предизвикателства още по-интересно и уютно!

Наградата този път като по Коледа е много по-интригуваща, а именно ваучер за покупки от магазинчето ни на стойност 50 лв. както и няколко допълнителни Коледни изненади, които няма да разкривам за момента, за да стане още по-интересно и вълнуващо.

Можете да участвате с колкото проекти пожелаете.

Пускайте линковете си под тази публикация до края на 31 декември. Наградата ще бъде дадена на избрана от нас седемтте (Ем, Рали, Гери, Светла, Злати, Вели и Кали) картичка или проект. Могат да участват само нови картички и проекти – такива, които не са публикувани вече на вашите блогове.

Критериите за оценяване както обикновено са следните:

• До колко се доближава и отговаря на идеята и темата на предизвикателството
• Цветово съчетание – усет за съчетание на цветовете
• Съчетаване на елементите
• Оригиналност на проекта
• Прецизност

Когато давате линк, той трябва да е към публикацията със съответния проект, а не към блога ви като цяло. Това става много лесно! Просто, кликнете на заглавието на публикацията и след това копирайте линка от лентата на браузъра ви. Така линка, който давате ще води директно до статията с картичката, която сте направили за предизвикателството. Това много ще ни улесни при оценяването на вашите проекти.

Ето малко вдъхновение от нас:

Рали:Ем:Гери:Кали:Вели:Успех на всички и весели празници,
Рали11 коментара:

 1. az poblikuvah dano da vi haresat moite Koledni pana :)

  ОтговорИзтриване
 2. Здравейте и от мен! И аз публикувах една картичка и фиби за коса от полимерна глина, дано да Ви харесат! Поздравления за прекрасния блог!

  ОтговорИзтриване
 3. http://www.flickr.com/photos/bobtail/6314540184/in/photostream

  http://www.flickr.com/photos/bobtail/6404713367/in/photostream

  Здравейте! Публикувах линковете към два мои проекта - кусудама на Коледна тема.

  Поздрави
  Мария

  ОтговорИзтриване
 4. Този коментар бе премахнат от автора.

  ОтговорИзтриване
 5. Весели празници.
  http://alaste.blogspot.com/2011/12/blog-post.html

  ОтговорИзтриване
 6. Мили другарчета, много се радвам, че имате такова желание да участвате в нашия конкурс, но само да ви обърна внимание на едно от условията, което казва "Могат да участват само нови картички и проекти – такива, които не са публикувани вече на вашите блогове."
  Рали

  ОтговорИзтриване
 7. Здравейте, мили дами!
  Понякога имам проблем с публикуването на желаната от мен снимка .Надявам се този път да съм успяла -Пингвин на ски

  ОтговорИзтриване
 8. Благодарим за възможността да покажем част от Коледната си работилница при вас. Всички проекти са наши,правени от мен и децата, но не знам дали отговарят на изискването да са нови... защото са правени в рамките на месец декември. Ако нещо не е наред моля да изтриете нашите неща, от конкурса.
  Поздрави от мен. Ива

  ОтговорИзтриване
 9. може ли да публикуваме още една снимка??

  ОтговорИзтриване
 10. Здравей,
  разбира се, можеш да участваш с колкото проекти искаш, стига да са нови и да не са публикувани преди датата на предизвикателството ни.
  Рали

  ОтговорИзтриване
 11. Здравейте! Изпращам Ви линк към страницата ми с моите коледни предложения за по-цветни празници!!! Надявам се да Ви пренеса и в моят коледен дух!!!
  Блегодаря Ви!!!
  http://www.facebook.com/media/set/?set=a.10150496896167277.383001.801477276&type=1&l=84fbd689a1

  ОтговорИзтриване