четвъртък, 6 октомври 2011 г.

Победител в Сладкото предизвикателство

Здравейте, дами!
Тази седмица просто ни се напълниха очите със сладките изкушения, които създадохте за нас! Мерси на всички за участието!
Видяхме толкова оригинални и интересни решения по темата. Някои от творенията ви изглеждаха толкова вкусно, че направо не е за вярване, че не са истински лакомства! Но най-много ни заплени детайлната миниатюра на Daisy! Представете си колко труд е положила, за да изработи всеки един елемент от това сервизче, а после да направи и сладкишите към него! Наистина прекрасно творение заслужаващо първата награда! Честито, мила! Не забравяй да ни пишеш на sales@2elshi-shop, за да се разберем как ще си получиш наградата.



А ето и нашите топ 5, които тази седмица могат да ви напълнят очите със сладост!


3. Красимира Иванова
6. Daira
9. Алекс
22. Стефи
24. nikol

Много сладка и изпълнена с усмивки седмица
Ем

5 коментара:

  1. Заслужена победа!Поздравления!

    ОтговорИзтриване
  2. Страхотни и сервизът и сладкишите :)Чак ми си допи чай с шоколадов сладкиш :)

    ОтговорИзтриване
  3. По-добре късно отколкото никога! Честита победа на Daisy! Напълно си я заслужава, проекта й е зашеметяващ! Честито и на момичетата в Топ 5!

    ОтговорИзтриване
  4. Благодаря на всички и най-много на елшичките, че са избрали мен! Писах на посочения мейл. Очаквам с нетърпение техния отговор :)

    ОтговорИзтриване
  5. Уникално!!! Обожавам миниатюри и просто не мога да спра да акам и охкам от възхищение! Поздравления за победителя, отивам да разбгледам и топ5:)

    ОтговорИзтриване