четвъртък, 16 декември 2010 г.

Предизвикателство Танцувай с мен

В навечерието сме на един от най-светлите и обичани празници. Празник на любовта и топлината. Празник на надеждата и светлината. В трескава подготовка и настроение за празнуване.

Затова и темата на поредното предизвикателство ми се иска да бъде в синхрон и с ритъма на емоциите, покрай този така любим и очакван празник.
А какво обикновено правим, когато празнуваме, освен честитките и наздравиците?

Танцуваме.

Танцът е изкуство. Изкуството да изразиш и предадеш емоции чрез движение. Ще успеем ли да изразим и предадем емоциите на движението, наречено танц чрез хартия и джиджавки? Ще успеем!

Затова темата е – Танцувай с мен, който каквито асоциации вижда и влага в нея е добре дошъл да сподели това с нас, а условието само едно – Да се забавляваме!

Както обикновено, пускайте линковете си до другата сряда, до края на деня. Наградата ще бъде дадена на избрана от нас четирите (Светла, Ем, Рали и Гери) картичка или проект. Могат да участват само нови картички и проекти – такива, които не са публикувани вече на вашите блогове. Критериите за оценяване са следните:

• До колко се доближава и отговаря на идеята и темата на предизвикателството
• Цветово съчетание – усет за съчетание на цветовете
• Съчетаване на елементите
• Оригиналност на проекта
• Прецизност

Наградата за победителя е албумче Елха:



Малко вдъхновение от нас:

Светла:



Ем:



Гери:



Светла

5 коментара:

  1. Браво! Страхотна тема! А предложенията ви са запленяващи :)

    ОтговорИзтриване
  2. И трите са прекрасни, но черно и бялото на Гери ме плени! Страхотна е!

    ОтговорИзтриване
  3. здравейте, искам и аз да се включа в предизвикателството, но нямам блог все още това проблем ли е. Не ми е ясно как да кача снимката на картичката ?

    ОтговорИзтриване
  4. Здравей, можеш да пуснеш снимката като линк тук в темата. А ето ти и едно местенце където безплатно можеш да качиш снимката: http://img216.imageshack.us

    Само взимаш линка, който ще ти се появи в Direct link... и го качи тук.
    Дано съм била полезна,
    Поздрави,
    Рали

    ОтговорИзтриване
  5. Здравейте, и аз публикувах моята картичка, но първия опит го сбърках, и се линква към googlle, моля да го изстриете да остане само верния пост:))) извинявам се за грешката;)

    ОтговорИзтриване