сряда, 1 декември 2010 г.

24 дни до Коледа!!!



В очакване на най-светлия празник, започва нашето празнуване! Радваме се, че сте с нас и се надяваме да се забавляваме броейки дните до Коледа!!!

Днес ще ви покажем идеи за опаковане на Коледните подаръци от нашите приятели и партньори в Martha Stewart. Дано да ви харесат техните идеи, които са толкова цветни, нежни и празнични. Можете да ползвате готови кутийки и да ги украсите с печати, хартии, коледни елементи, перфорации, копчета, конци, прежда и каквото ви хрумне. Развихрете въображението си!







































Промоция на деня!

Всички подаръчни комплекти на Dovecraft са с 10% отстъпка само днес! Побързайте количествата са ограничени!

И още една новина – цялата световна крафтърска общост тръпне в очакване на новите 12 Коледни етикета на Тим Хоц! Проследете още тази вечер на неговия блог първият етикет, пълен с идеи, техники и какво ли още не.

Вижте какво ви очаква!

6 коментара:

  1. Чудесни са! Ето и една идея от мен за екологично опаковане. Е, не е като тези красоти по-горе, но ще е с мисъл за планетата ни :)

    http://ot-nishto-neshto.blogspot.com/search/label/%D0%9D%D0%B0%D0%B9%D0%BB%D0%BE%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0%B8%20%D1%82%D0%BE%D1%80%D0%B1%D0%B8%D1%87%D0%BA%D0%B8

    ОтговорИзтриване
  2. Много ми харесва тук - невероятен, зареждащ емоционално коледен дух!

    ОтговорИзтриване
  3. :)............. красотааааа!
    толкова са стилни и изящни!много ми харесват!
    обичам Коледа и всичко свързано с нея!

    ОтговорИзтриване
  4. Прекрасни са! Почти се разплаках докато ги разглеждах :) Нямам търпение да дойде Коледа, но сякаш има цяла вечност до тогава :(
    Усмивки!

    ОтговорИзтриване
  5. Семпли, красиви и с присъствие, наистина зареждат с коледно настроение :)

    ОтговорИзтриване