вторник, 14 декември 2010 г.

Как да подарим по интересен начин коледни сладки изкушения.



Как да подарим по интересен начин коледни сладки изкушения.

Дойдат ли празници и дечицата с голям ентусиазъм и нетърпение очакват изненади. :) Разбира се, верен спътник на подаръците са и сладките неща - шоколади, бонбони, близалки, сладки и всякакви други вкусотии. Разбира се, съдържанието е важно, но няма нищо по-интересно от забавно поднесено лакомство. Затова сега сме подготвили няколко идеи как може да опаковате сладките изкушения, които сте подготвили за малчуганите, а пък може и да не са само за тях. :)

Първата идея за малки хартиени торбички е от блога на Dawn, а пък инструкциите за направата им можете да намерите ето тук.



А тази страхотна кутийка от прозрачна плака (ацетатен лист) е от сайта на Toy's Heaven, а как да си я направите ще видите тук.



Как се прави тази симпатична кутийка във формата на сандъче, можете да видите в урока на Andrea Walford.



Ето и една нестандартна по форма - триъгълна кутийка за сладки изкушения в блога на Passionately Artistic, където има и подробен урок за нея.



Ето една много закачлива идея как да поднесете на пръв поглед обикновените дражета M&M. На сайта на Splendiferous Creations ще намерите и инструкции как да си го направите сами.



Ако пък имате съвсем мъничко време, за да измислите "опаковка" за лакомствата, които сте подготвили - лесна и бърза идея е да вземете един буркан с капачка на винт и да го украсите, а в него да сложите бонбоните. Flamingo Toes са направили чудесен урок за това и макар той да е с плат, по същия начин може да бъде направен и с хартия.



С пожелание за Много сладки празници,
Гери

3 коментара: