четвъртък, 2 декември 2010 г.

23 дни до Коледа!



Промоция на деня!!!

Всички Коледни хартии на 10% отстъпка!


Коледната украса на дома е точно тази, която създава празничното настроение и уюта в дома! Днес ще започнем поредицата идеи за ръчно направени украси за елхата или дома. Надявам се да са ви полезни.

Лесни украси от хартия:

Толкова е лесно да си направите украса от хартия. Ето няколко идеи, подбрани от нас от нета.

Цветни декорации от How about Orange:



1. Нарежете един обикновен лист цветна хартия по ваш избор на ивички от 2.5 см. (ако я нарежете по тясната страна, трябва да излезнат 11 ивички от лист).

2. Съберете ги заедно и ги закачете с телбод веднъж в центъра, после сгънете наполовина, за да получите нещо като малка книжка.

3. Сложете малко двустранна лепенка на края на първата “страничка”. После я сгънете навътре към центъра и залепете. Повторете това с всяка “страничка” докато получите кръгла форма на цвете.



4. Закачете с конец.



Сърца за Коледната елха от Reese Dixon:



1. Изрежете лентички от хартия по ваш избор – четири 30 см х 3 см и четири 20 см х 3 см.



2. Залепете две по две дългите лентички една за друга – гръбче с гръбче, така че да има само лицева страна ( това не важи за двустранни хартии).



3. Подредете лентичките две по две – голямата отвън, малката отвътре. Огънете лентичките навътре. Направете същото и с другите две лентички и долепете едни до други, така че да оформите сърце. Използвайте телбод, за да закрепите сърцето в долната му част.








Снежинка от How about Orange:



1.Смъкнете темплейтите за голямата снежинка или за малката снежинка. Отпечатайте толкова странички, необходими ви за 6 квадратчета. Направете прорези по вътрешните линии с прецизен нож / макетно ножче.

2.За всеки лъч на снежинката, огънете връхчетата на най-вътрешния прорез за да им придадете форма.

3.Движейки се отвътре навън, огънете следващите прорезчета в обратната посока, докато се срещнат. Залепете крайчетата с двъстранна лепенка.

4.Направете същото с всички останали прорезчета всяко в обратна посока на предишното. Повторете целия процес с всички останали квадратчета, за да получите 6 еднакви формички.

5.Залепете шестте лъча на снежинката и окачете с конец.



Ето и още малко вдъхновения:













Весело Коледно настроение от Двете елши и не забравяйте да участвате за Торбата на Дядо Коледа като поръчате поне веднъж от магазинчето ни,

Рали

7 коментара:

  1. Razkosh!!! She izprobvam vsichkite idei oshte predi Koleda!

    ОтговорИзтриване
  2. Наистина разкошно, много оригинални и много лесни за изработка. Преди два дни с дъщеря ми направихме хартиени играчки за елха, които тя после украси с рисунки, ето и описание как ги изработихме: http://mechtai.com/christmas-rush/2010/11/epizod-2-diy-xmas-ornaments/

    ОтговорИзтриване
  3. iiiiiiiiiiiiiiiiiiioioio

    ioiyu6777

    ОтговорИзтриване